09 July 2013

mak buyong

Ok. Kalau Allah izinkan aku terawih malam ni. Bermakna, pengalaman kedua bersolat dengan tummy sarat.
ya kali ni sarat habis. Mau masuk 7 bulan kan. Tunduk cebok anak pung rasa macam "ohh hilang nafas".

yang pertama tu dalam 5 bulan kot, masih boleh bernafas (-_-).

Kalau puasa sebelum ni bawa Fath yang baru belajar merangkak dan nangis tanpa dikawal.
InsyaAllah kali ini Fath dah boleh dikawal.
Kena bawa segala patung bear busuk gila tu, tiger, kereta mainan dan bantal.

ehe. Semangat nak terawih. Solat wajib dok buat di rumah saja?.
yalah..kalau ada imam boleh diikut, aku lebih suka buat dirumah. Tapi..
Dah my imam ke masjid...


Kalau ada orang sound lepas ni. aku akan bagi ingatan balas.! hehe.

Ramadhan tiba..Ramadhan Tiba.. (lagu Opick).

No comments:

MASTER Pendidikan Awal Kanak-Kanak

salam. ramai tanya, camana eh nak sambung belajar dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak? soalan kan, nampak mudah. ok, saya share pengalam...