09 Julai 2013

mak buyong

Ok. Kalau Allah izinkan aku terawih malam ni. Bermakna, pengalaman kedua bersolat dengan tummy sarat.
ya kali ni sarat habis. Mau masuk 7 bulan kan. Tunduk cebok anak pung rasa macam "ohh hilang nafas".

yang pertama tu dalam 5 bulan kot, masih boleh bernafas (-_-).

Kalau puasa sebelum ni bawa Fath yang baru belajar merangkak dan nangis tanpa dikawal.
InsyaAllah kali ini Fath dah boleh dikawal.
Kena bawa segala patung bear busuk gila tu, tiger, kereta mainan dan bantal.

ehe. Semangat nak terawih. Solat wajib dok buat di rumah saja?.
yalah..kalau ada imam boleh diikut, aku lebih suka buat dirumah. Tapi..
Dah my imam ke masjid...


Kalau ada orang sound lepas ni. aku akan bagi ingatan balas.! hehe.

Ramadhan tiba..Ramadhan Tiba.. (lagu Opick).

Tiada ulasan:

Quotes

sebaiknya apa-apa yang dikutip,biarlah dengan memberikan sumber. Apa yang kita buat, nanti di akhirat akan kita tengok balik bersama semua makhluk.

seorang anak

produk Kampung Kembara Jaya, Bukit Garam.

masih/pernah bergelumang tanah hanyir,rumput gatal, mentari terik, berkaki ayam, menangis keanak-anakan, bermonolog, berbicara laju, berambut keras/berselipar jepun.


bersekolah dulu di Sk Kota,
SMK Bukit Garam,

Masih berkelana dibumi luar,
mencari & menjejak potensi& spirit diri

~kita tidak sama,posisi kita berbeza,matlamat kita sama..mencari mardhatillah

"sebaik-baik muslim yang bermanfaat kepada orang lain"

*harusnya hari-hari yang dijejak sentiasa memberi kredit2 kepada memaknakan HIDUP